Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden var länge beräknad.. Egentligen föralltid för mig

Berätta om krigen du bekämpar,
bakom ett leende gömmer du allt du egentligen vill säga.
Vi har försökt så många gånger att hitta tillbaka,
men det finns inte längre några ljus som guidar oss.
Och jag, jag kan inte sova bredvid en främling längre,
bit för bit faller vi isär och för varje bit slår mitt hjärta allt svagare.
Så jag säger det du vill höra, jag gör slut på vår historia, jag tar skulden för din skull.
Det är ingen idé att vända tillbaka för något man inte kan rädda. Något som gått sönder för längesedan.
Jag försöker komma ihåg tiden när den här fängelsecellen var vårt hem.
Nu letar vi bara efter den enklaste vägen ut, närmaste nödutgång.
Jag orkar inte slåss mot dig mer, vad är det för meningen när du redan har ena foten utanför.
Är det här att släppa taget eller bara att tappa fattningen?
Det var det här vi redan visste, så jag säger bara det du inte orkar, tar skulden för vårt förfall.
Går min väg, hoppas att vi ses igen, i en annan värld en annan gång




Fri vers av Miss_jenny
Läst 292 gånger
Publicerad 2011-11-14 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny