Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på avstånd

Varje gång jag tar ett steg i din riktning tar du ett steg bort
Vi dansar en dans
Som två magneter med samma polaritet
Avståndet mellan oss kommer alltid att vara det samma
Det är fysikens lagar som styr våra rörelser
Det är kanske därför jag dras till dig
Det är kanske därför du konstant finns i mina tankar
Och därför jag alltid vill komma närmare.
Du är allt jag inte är och samtidigt allt jag vill vara
Det sägs att kärlek växer sig stark på avstånd
Men hur ska den kunna växa om jag aldrig kan komma dig nära?




Fri vers av Majah Tufvesson
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-10 22:07



Bookmark and Share


    AA VIP
Ömsint och sorgset. Bra text. // AA
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Majah Tufvesson
Majah Tufvesson