Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets tråd

Klipper ullen
av morgonmolnen

kardar det vita
fritt från gråskarn

spinner tråden av ljus
på sländan

låter den löpa
till den

som kan se den


Ur mina händer
ur det som händer
ur
bort
och till

Spinner
det jag vill




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 08:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
underbart vacker

mjukspinnande

sländsång
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP