Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrande


med blossande kinder
pirrande
stirrande
irrande
förvirrande

flera timmar

dagar

på svävande svaga gelében
med huvud i speed
tankar i virrvarr
fungerar inte

så flyktigt
utan fäste
flyter
faller
i dimma

men

landar sen

i cancern




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-11 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag