Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kvällen ropar jag ditt namn


om kvällen ropar jag ditt namn

behöver dig så när natten kommer

snälla håll mig i din famn

gör mig fri min makalösa ånger



kom se, kom lyssna och var nära

hjälp mig uthärda cancerns svåra kval

det är mer än jag själv kan bära

din ömhet betyder allt när tankar mal



tungsint cancersinne i mig bo

fastkättjad men sen når jag ut

äntligen finner jag frid och ro

när jag somnar hos dig tar min ängslan slut





Fri vers av Lindström hette jag
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-31 13:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket känslofylld och så fin..
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag