Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag men stark


känner mig sliten
trött på skiten

trött

och utnött
som stött
och blött

nej, idag är jag less
trodde livet var en fest

förlorat fästet en stund
förlorat mitt lugn

har tappat mark
idag är jag inte stark

men

måste leva en dag till
ska jag, för jag vill

måste räcka till

måste

men om jag inte vill
om jag inte orkar

mer

nej, inte tänka så
det bara måste gå

alldeles för många sår
om det inte går

det går




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 493 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-19 11:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på mare.
2011-05-31

  mare VIP
Ja, så är det..paradoxa känslor..
2011-04-19

    Emerald
Gillar lekfullheten mitt i det allvarliga. Håll ut! Skriv mer..
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag