Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stilla hav


ett stilla hav

ett stilla vatten

en stilla verklighet

ett stilla sinne

en stilla önskan



om liv




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-31 14:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i stillheten stiger livet
i stillheten hör du

och dina ord andas upplevelsebar stillhet
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag