Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd

har kämpat ett tag
med dåligt jag
krav
stora som hav

delar av mitt liv
som depressiv
sörjt liten flicka
utan att blicka
fram

äntligen
nyktrat till
och vill
leva som jag
bär mitt jag
stolt
var dag

att då
få pröva på
inte längre
ångest liten
utan hela
cancerskiten

hög brant
ja, så jävla sant
och se
står jag pall
för riktigt fall

ja, jag klarar av
mörkt hav
har en styrka
att yrka

tackla skiten
du är för liten

ja, jag kommer
käfta
mot dig, du förbannade
kräfta




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-13 11:45



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Starkt och bejakande.
Gillar. Mycket.
2011-04-17

  Gisela Nordell
Bra det är just den attityden som
slår undan benen på kräftan
Kom igen, här är jag
fightas det kan jag!
Kraftfull text med mycket energi
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag