Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden


tick tack

tiden

som då

tick tack

går



vi lever

tick tack

samma idag



som igår



tick tack


inte ändå



tiden

jag ser den

tick tack

här

där

vi är



står stilla



tick tack



vi andas




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-11 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag