Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


EN UNDERBAR MORGON

ett stilla vår regn faller
utanför mitt fönster
denna tidiga april morgon

jag öppnar altandörren på glänt
det doftar jord
våren är här

det känns i luften
det doftar vår
jag njuter av morgonen

trots att jag är så trött
efter en natt där sömnen
inte varit den bästa

jag står alldeles stilla
ser på fåglarna
som slåss om maten

dom låter hela tiden
ett evigt tjatter
som det är härligt
att lyssna till

jag ser bort mot grannhuset
där har påskliljorna kommit upp
dom står i full knopp

lite mera värme
så står dom
i full blom

det är en ljuvlig morgon
regnet upphör
solen vill fram
men än så länge
är det molnen som har
övertaget

en kopp kaffe
läsa några sidor
i boken jag började läsa igår
så kan min nya dag börja





anits 11 april 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-11 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låter förträffligt.
2011-04-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Aprilmorgon
som kom med
vår Vår! Goda sköna
tankar då slår i en ner
att snart överallt vi ser
att det gröna tar över
allt mer! Fint beskrivet!
2011-04-11

  Lars Hedlin
Härliga tider..kram
2011-04-11

  aol
tack för en så fin skift
2011-04-11

  ULJO
Tack för att du bjuder din morgon
2011-04-11

  Eva Helene VIP
Ljuva är vårens morgnar!
2011-04-11

    Ken Cassel
Instämmer tillfullo med Bibbi, Stina!
:)

Kramar!

Ken
2011-04-11

  Anya VIP
En hoppfull stund bjuder du på i vacker vårfröjd.
2011-04-11

  Bibbi VIP
Tack för att Du tar oss med!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP