Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Vanlig

Jag är inte smal
Inte heller tjock
Inte lång
Fast inte kort
Jag är som svenskarna alltid vill ha det
Sådär lagom

Jag är inte gullig
Vacker
Eller söt
Men inte heller ful

Jag tror att jag nog bara är en vanlig flicka
Med mörkt hår
Stora blå ögon
Och alldeles för komplicerade tankar
För att någon ska kunna förstå mig




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 469 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-10 21:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
känns vackert
2012-08-21

  Robin V
Frågan är vem det är som tar sig friheten att definiera vad som är normalt!

Bra text tycker jag :) Den där ångesten är nog något som de flesta upplever någon gång i sitt liv!
2011-08-14

    Nicklas VIP
Väldigt fint.

Jag är dock 100% svensk och har aldrig tyckt att du är "lagom". Du är vacker. Och vad vore en person utan komplicerade tankar? Med enkelspåriga och simpla tankar? Tråkig.
2011-08-10

  Zelogath
Man vet oftast inte hur pass komplicerad man är jämfört med andra
För det är sällan som man kommer in på djupet med människor
Svenska mentaliteten som du berör
Lagom
Jag tror vi alla skulle bli förvånade om vi fick några i vår omgivning att öppna sig lite
Slå hål på lagom
Där finns den personen vi döljer
Närmare bestämt oss själva
Fin dikt, applåd till dig!
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer