Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


TVÅ

två aktiviteter
på samma dag
det är
en för mycket
för mig

när det är svårt
att välja bort en
så går jag på båda

vissa gånger
har det gått bra
andra sämre

trött när jag kommer hem
en plats i soffan
framför teven
det är så det
för det mesta blir
dessa dagar

men inom mig
är jag ändå glad
och tacksam
att jag tar mig ut
finner glädje
i dom aktiviteter
jag inte vill vara
förutan



anits 11 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-12 00:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Joo svårt att avstå när man vill, även om det kostar på.
2011-04-14

  poetryGirl
jag känner igen mig i dig
2011-04-12

    Ken Cassel
Det är bra, Stina!


Kramar!

Ken
2011-04-12

  Eva Helene VIP
Fint att hitta aktiviteter som inspirerar! Fast såklart är det synd att de kommer så tätt inpå varandra.
2011-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är knepigt det där.
Vissa programpunkter sätter jag ju oerhört stort värde på. Och jag vill inte vara utan dem. Samtidigt är det skönt med dagar då inget är inplanerat.
2011-04-12

  ULJO
Gör man något som är roligt och inspirerande brukar orkden infinna sig
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP