Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen vill jag

lustfylld på gränsen till vanvett
vill jag springa
naken

på mina minnens gröna ängar
på min barndoms allsköns platser

och stoltserande skrika ut
min nakenhet
min prakt
min skönhet
mitt hela jag

äntligen

vill jag




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-12 10:14



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Håll kvar den känslan.
Låt ingen ta den ifrån dig.

Ge dig ut, spring naken!!
Tro på dig själv och låt ingen banka ner din känsla igen.

Ha det bra!!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag