Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvridna vardagsliv

positivt
positivt
positivt

i oändlighet förljuget

medan vi hör
förtvivlad dold vardagsgråt
obarmhärtiga lidelser

tunga hårda steg
i djupaste sörjan

förvridna vardagsliv

ytliga fasader
över välslipad fanér
över välgömda avgrunder
över förtäckta vråldjup

som döljer
äkthetens sorgliga sanningar

de är lidanden




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag