Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du går bredvid

du tycker
den är borta nu

du säger
du är frisk nu

fast

om du går bredvid
men inte ser

om du går bredvid
men inte rör

om du går bredvid
men inte längtar

om du går bredvid
men inte tar

i mig

som förut

och

om du är här
men inte tänker

om du är här
men inte känner

om du är här
men inte behöver

om du är här
men inte drömmer

om mig

som förut

och

om du är med mig
fast inte egentligen



nog fan tycker du då
att jag har cancer




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-12 10:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör så! :I
2011-05-31

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag