Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Lemarcs musik

I Lemarcs musik,
där finns mina känslor
min sång blandas med hans
och lättar mitt hjärta




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-12 15:34



Bookmark and Share


  Magnus A
Undrar om Peter förstår
hur många hjärtan han
lyft och tröstat?
Han är bra. Mycket bra.
2011-04-12

  Mow Dean VIP
han är nästan underskattad
han är en riktig poet
2011-04-12

  cilax VIP
Den duetten skulle jag vilja höra!
fint
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten