Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När förlorade hon sig


Hon vänder ut och in
på tankegångar som
har fastnat
letar bland frusna
minnen som hon
en gång redan
har förkastat

varför gör hon så
var det så smärtsamt
att leva just då

i vilken stund insåg hon
att hon hade förlorat sig
i vilket ögonblick tappade
hon fotfästet och föll
fast själen ropade nej

varför gjorde hon så
var sorgen så förlamande
att hjärtade rämnade då




Fri vers av SeXara
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-12 21:34



Bookmark and Share


  mjuk
Det är lätt att vara efterklok ,men jag tycker inte man ska döma sig så hårt. Bra beskrivet !
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara