Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla önskan

vi kan väl
vara nära
fortfarande
du och jag

vi kan väl
strunta i allt
ändå
som då

vi kan väl
glömma bort
världens ondska
som vi brukade

vi kan väl
se bortom sjukdom
nedgång
och smärta

vi kan väl
älska varandra
även
i dödens närhet

vi kan väl
andas in
varandra
än

det kan vi väl

du och jag




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-13 11:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin önskan..
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag