Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondare än cancer

hör dig
tala
beklaga
med sorgsen blick
öm
känsloladdad

för mig

med mig

ser dig
sörja
mitt friska jag

vet
du plågas
tänker
andas tungt
blir påmind
livets tyngd
av mig

ser dig se
hur jag slits itu
äts upp
smärtas
bryts ned

ser dig se

hör ditt hjärta
nästan stanna
när du ser

mig

med cancer

åh, det gör ont
att det gör ont
i dig

ondare än cancer




Fri vers av Lindström hette jag
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-13 11:28



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
stor insikt om hur det är att bära
någon annans smärta, se en älskad
människa brytas ned. Fint fångat!
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindström hette jag
Lindström hette jag