Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällstankar

Oceanens vågorna rör sig utan betänklighet
försöker inte efterlikna eller överglänsa
varandra
alla droppar
måste ses som en helhet
ensamhetens droppe existerar inte

Vattnet är livets villkor
den största delen av oss människor
är just... vatten.

vi är som droppar i den stora oceanen

men vi tror inte på helheten mer på
avskildheten och olikheterna i varandra
och oss själva

jag sådde frö idag
små blommor med blåa kronblad
stod det på påsen

dom låg där i min hand tio små frö
väntande på sin upplevelse med jorden
utan att känna sig hotad eller separerad
från nästa lilla frö

allt hålls samman av kärlek
det lilla fröet
havets droppar

genomsyras av den
ständiga allomfattande kärleken


den som vi människor så febrilt söker
och sällan finner




























Fri vers av Elwania
Läst 572 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-04-13 22:25



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert.....
2011-06-05

  Maj-Lis VIP
Vackra och sanna tankar
2011-04-25

  Lena Själsöga Keijser
underbar är denna bild
denna vackra sång

sann är den
fylld med
är

tack
2011-04-14

  La Magnólia VIP
Vackra ord och vackra tankar .. och så sanna ...
2011-04-14

    ej medlem längre
gillar denna jättemycket-

vänl. m
2011-04-14

    ej medlem längre
Vackert och djupt-som urhavet!
2011-04-13

  aol
klokt fint skaldat vännen
2011-04-13

  Ninananonia VIP
Vackra kvällstankar :)
2011-04-13

    AA VIP
Mycket vackert skriftat. // AA
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania