Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 8 april 2011


NU HAR JAG BESTÄMT MIG

imorgon ska jag ringa
för att få en ny läkare

för nu har jag bestämt mig
det måste finnas någon
som lyssnar tar mig på allvar

jag satt idag med
telefonkatalogen
fann ett nummer
slog numret
men inte sista
siffran

men imorgon
ska det ske
det har jag bestämt
mig för

jag har inget att förlora
ingen kommer att göra mig illa
får jag nej
finns det fler att ringa
och söka hos

det jag behöver är någon
som förstår mig
ser mig för den jag er

jag hoppas och tror
att det finns en läkare
även för mig
som har empati
och ger mig respons




anits 13 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-14 00:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Beslutsamhet lönar sig.
2011-04-14

  Anya VIP
Håller tummarna för dig.
2011-04-14

  poetryGirl
kämpa!
2011-04-14

  Marja-Liisa Koski VIP
Kära du, du kommer nog att hitta den rätta doktorn!
Kram!
ML
2011-04-14

  ULJO
Stå på dig, du har din fulla rätt att hitta en mer empatisk läkare. Det är ingen som kan klandra dig för det.
2011-04-14

  Eva Helene VIP
Vill önska dig Lycka till!
2011-04-14

  Bibbi VIP
Skriver under på LassO
2011-04-14

  LassO
det ingår inte, i utbildningen... de som får höga betyg får inte betyg, i "empati" :( MEN försöka är en bra start, nån mänsklighet kanske smitit igenom
2011-04-14

  Gisela Nordell
känslan känns igen
fotot med den lilla ängeln
passar fint till
våga hoppas
våga tro att man är viktig nog
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP