Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okomplicerat


Hon kan välja att göra
livet komplicerat eller
okomplicerat

att addera eller att
subtrahera
att njuta eller att
förskjuta

Hon klär av sig
sina smycken
släpper ned sitt hår
dröjer en stund vid
fönstret där mörkret
har bevittnat vad
som hemligt rår

hennes tankar
lika stilla som
spegelblanka vatten
famnar stilla nuet i
stunden då hon
gör sitt val i natten




Fri vers av SeXara
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-14 10:02



Bookmark and Share


  Stjärnregn
En kuslig känsla. Hoppas hon valde rätt o inte "korrekt" ;-) jättebra!
2011-05-17

  PPQ
jag har ju följt dig ett tag och du vet att du bara blir bättre och bättre va?du är enormt duktig
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara