Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. nu har bänken kommit fram så nu kan jag sitta där igen och njuta av utsikten över sjön mot blånande berg


ÄNTLIGEN

så var det gjort
lätt gick det också
att få en ny läkare

en vänlig person
ringde upp mig
sen jag lämnat mitt namn
och telefonnummer

det känns så skönt
att jag kom mig för
att byta läkare

så länge som jag
velat göra det
men oro har funnits

måste jag förklara
varför?
det är något
som ingen mer än jag
behöver bry sig om

en tid har jag också fått
det känns så skönt
så om det nu kommer
ett brev med tid
från min gamla
läkare
behöver jag bara
tacka nej

behöver inte förklara
nu känner jag mig lugn
och lite gladare
solen skiner
våren är här
och jag har äntligen
gjort det jag tänkt
på att göra så länge


anits 14 april 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-14 13:06



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att det blev gjort
och skönt att våren är här
2011-04-17

  Anya VIP
Härligt att det gick!
2011-04-16

  ULJO
Vad glad jag blir, hoppas du nu får en behandling du är värd.
2011-04-15

  aol
grattis lycka till med din nya äkare,
2011-04-15

  Eva Helene VIP
Jag gläder mig med dig!
2011-04-14

    sajo
Lycka till med din nya läkare.
2011-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Fint att det gick igenom till seger som vi pingstvänner säger.
2011-04-14

  arja savela
Lycka till från mig också!
2011-04-14

  Bibbi VIP
Grattis!
2011-04-14

  Carola Bouvin
Skönt är det när man tar tag i saker som man bara skjutit på, BRA!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP