Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Jag vandrar omkring
ser ett ljus varstanns
Min finner inte över bergen mina drömmar
Ibland måste man tänka på sig själv
Vad det är man vill och vad man söker
Jag söker min stil, i mitt hem
Jag söker efter att få en familj, en alldeles egen
Jag söker en liten trädgård där jag kan lulla runt i min fatasi
Se hur mina frön får liv
Jag vill kunna slänga upp dörren
Känna hur den friska luften ger mig nya andetag
Jag vill se våra barn friska och glada
Ge dom ett underbart minne på deras barndom, precis som min
Jag vill jobba, känna saknaden till att komma hem till oss
Jag vill kunna komma hem utan någon speciell anledning och känna kärlek till dig
Se hur våra djur mår bra på våran lilla gård.
Det är mina drömmar, är dina desamma?




Bunden vers av Miss_jenny
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-14 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny