Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklart II



Jag visste inte
att man kan ramla uppåt -
stjärnhimmel




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finfin! :-)
2011-04-17

    ej medlem längre
Fint att få ord på den upplevelsen!
2011-04-14

    ej medlem längre
Upp-och-nervända världen ...
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP