Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvarma katter

Vårvarma katter
som sprider solen jämnt
över pälsen




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 22:47



Bookmark and Share


  Drömfångare
Vilken gullig haiku! Påminner mig om min katt som ligger och gonar sig i vårsolen :)


PS. Tack så mycket för din kommentar! :D
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten