Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solljuset skär med laserskärpa

idag var solljuset så där skarpt och skärande
en konstig känsla
kanske en kvarglömd minnesreva
från förr
ett synintryck
en doft




Fri vers av prima donna
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-03 20:07



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Just så speciellt kan ljuset vara...! Var månne solen som skar revan i minnet...?
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

prima donna