Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget fota idag 15 april


VÄNTAN

vi pratades vid i telefon
du ville komma och hälsa på

jag blev glad
det är inte ofta någon
kommer hem till mig

jag är där om ungefär
en timme, var vad du sa

jag sitter här och väntar
och undrar hur lång
din timme är

nu är det snart tre timmar
sedan du ringde
du svarar inte hemma
något nummer till din mobil
det har jag inte

så visst undrar jag
om det var bara prat
eller om du menade allvar

funderar så om något hänt dig
men du kanske inte har ändrat dig
du är som förr säger en sak
men menar något annat

visst tycker jag det skulle vara roligt
att träffas efter alla år som gott
så jag sitter här och väntar

har svårt att ta mig för med något
tvättat har jag gjort
ser ut genom fönstren då och då

vet inte om du förstod att jag flyttat
inte den adress som du sa att du hade
men du fick den nya
och dum tror jag inte att du är

men om du menade det du sa
det börjar ana att du inte gjorde
jag väntar en stund till
innan jag tar en kort promenad




anits 15 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-15 17:07



Bookmark and Share


  ULJO
Trist med sådana svek. Men du gjorde rätt som tog en promenad i vårsolen.
2011-04-18

  Maria T
Fy, så tråkigt.
Bra att du tog en promenad
2011-04-17

  Anya VIP
Trist med sådana, vi har alla stöt på dem, ifall det kan vara en tröst?
2011-04-16

  Bibbi VIP
Vilket svek.
2011-04-16

  Elaine.S VIP
"jag sitter här och väntar
och undrar hur lång
din timme är"

Det där med tid kan vara så väldigt komplicerat!!!
2011-04-15

  Eva Helene VIP
Vilket märkligt beteende! Förstår också om du undrar om något hänt på vägen . . .
2011-04-15

    Yarissa
Usch!
Jag gillar inte när människor inte kan stå vid sitt ord.
Tyvärr finns det många sådana. Fin bild, verkligen!
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP