Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara deras hjärtan


Så många tankar
har korsats sedan
jag korsade din
livslinje så brutalt

som du sa

men det var aldrig
min mening att vara
brutal

jag hade ingen
kontroll
inget annat än din
kärlek spelade
någon roll

det spelade ingen roll
att gamla liv uppluckrades
och att fotografier förstördes
inte så länge våra hjärtan
brann och älskade och förfördes

vi var egoistiska och vi
sårade människor som
älskade oss
men allt vi ville var att
komma loss

i slutändan gjorde vi
dock allt av kärlek
till varandra och till de
vi på var sitt håll lämnade
det var inte bara deras
hjärtan som rämnade

jag såg dina murar rasa
hur de föll en efter en
och min enda klara tanke
var att jag måste finnas
och ta emot dig
oavsett den smärta som
skulle hota sen

för trots allt är livet
så mycket vackrare
med dig än utan dig






Fri vers av SeXara
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-15 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara