Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. på en av alla dom bänkar, som kommit i min väg


JAG ÄR INTE RÄDD

jag är inte rädd
känner dina steg
du finns här för mig

jag är inte rädd
du ser mig varje dag
leder mig rätt
när du ser min vilsenhet

trots oro ångest och tvivel
många gånger så stannar
du kvar hos mig

jag är inte rädd
när jag har en vän som du
du följer mina steg
ser mig för den jag är

du ser min glädje
när jag gräver i jorden
med mina bara händer

jag kan ana att du ler
när du ser min lycka
då den första krokusen
tagit sig upp i ljuset

du vet att jag älskar våren
trots min pollen allergi
den visar att våren
verkligen är här

jag kan se hur häggen
börjar knoppas
det ljusnar i den
mer för varje dag

du låter mig njuta ännu
en gång
av det underbara
som vi nu har framför oss
det som du har skapat

jag är inte rädd
du finns alltid
vid min sida
den allra trognaste
av vänner
som alltid stannar kvar
när andra sviker






anits 16 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-16 09:18



Bookmark and Share


  ULJO
Din trygghet som du alltid kan bära inom dig.
2011-04-18

  aol
så fint strömmar känslorna från ett diktarjag som får en så andlig näring,
2011-04-17

  Maria T
Dikten andas trygghet,
glädje, vår
2011-04-17

  Elaine.S VIP
Sittande i stillhet på en bänk så kan man ibland tänka och känna så mycket. Din tacksamhet över de små tingen och glädjen och tron genomsyrar hela din dikt
2011-04-17

  Anya VIP
Trygghet och frid andas i denna. Gillar också dina bänkar.
2011-04-16

  Eva Helene VIP
Vilken trygghet, fint! Och jag tycker så mycket om dina bänkar!
2011-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Han fullgjorde vad vi borde
och blev vår rättfärdighet.

Det enda jag vet
det är att nåden räcker
att Kristi blod
min synd, min skuld
betäcker
2011-04-16

  Bibbi VIP
Amen!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP