Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

I natten
överväldigas man av
minnen

Möten
under livets vandring
som inte blev av
tränger på

Val
som styrt
och förändrat
skeendet

Ömsom
har vägen varit smala
och ibland bred

Livet
och vandringen
fortgår alltjämt

Det är inte så mycket
som skiljer oss människor åt
tankarna om livet
då, nu, framåt
och meningen
är nog ganska
allmängiltiga.

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-17 00:59



Bookmark and Share


  miljas
Lika bistert som vackert.
Vemod i all sin glans!
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP