Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


MÅNEN

den är så vacker
lyser på mig genom fönstret
stor och rund
månen

två kvällar i det
klara vackra vädret
har den funnits där
månen

jag har suttit i soffan
sett hur den sakta vandrat bort
för att till slut
gömma sig bakom hustaken

den vackra
stora gula
månen





anits 18 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-18 13:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så underbart det låter.
2011-04-19

  Anya VIP
Det är något magiskt över månen.
2011-04-19

  aol
så vacker är din hyllning till månen
2011-04-18

  Catharina Edin VIP
- och vilket otroligt fint foto!!!
2011-04-18

    sajo
Den var så magisk under natten och mycket svårt att sova. Men jag gillar din text för den var precis så du skriver.
2011-04-18

  Larz Gustafsson VIP
I går hade jag svårt att slita ögonen från den.
2011-04-18

  Eva Helene VIP
Så fint och en härligt magisk bild!
2011-04-18

    Ken Cassel
Fint Stina!
:)

Kramar!

Ken
2011-04-18

    Yarissa
Vilken fin bild!
Bra text.
2011-04-18

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Fin text och härligt foto!
2011-04-18

  ULJO
En vacker hylling till den gåtfulla månen.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP