Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto skogsbacke 15 april 2011


BESTÄMMA

när andra försöker bestämma
tala om vad jag ska gör och hur
det ska gå till

så reser jag ragg
blir taggig
går min väg

jag orkar inte med
alla som tror sig veta bäst
vara bäst blir sura
när andra inte gör
som dom blir tillsagda
att göra

numera går jag min väg
behöver inte orkar inte
hela tiden argumentera
varför jag inte vill

det har jag gjort så många
gånger tidigare
nu har jag lärt mig
att det behöver jag inte göra

jag går min väg
jag är jag
och vet
mina gränser



anits 18 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-18 13:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Inga upplysningar" min svärfars bevinade ord.
2011-04-19

  Anya VIP
Kloka ord, de ska jag verkligen ta till mig. Just det där att jag alltid ska förklara fast jag inte behöver. du har så rätt i det! Bra!
2011-04-19

  aol
ja så gör också jag,
2011-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag är som du i det avseendet.
2011-04-18

  Eva Helene VIP
Ja, det är skönt när man kan sätta gränser!
2011-04-18

  Christine Sabel
Det låter bra, den som försöker bestämma för andra är osäkra själva
2011-04-18

  ULJO
Du gör helt rätt, man kan inte äga en annan människa och styra och ställa. Det är bara du som kan bestämma hur du slutgiltigt vill göra med din tillvaro.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP