Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för dig

Jag kan färdas i vågor
så höga som hus
och simma med hajar
för din kärleks rus

Jag kan ta ner månen
som mot dig ler
och kanske en stjärna
om du bara ber

Jag kan gå över eldar
så heta av sin glöd
för dig ger jag allt
en kärleksros så röd

Till Kina kan jag gå
för att du ska förstå
att min kärlek till dig
kan du säkert lita på

I kvällskylan kan jag ge
min jacka när du fryser
ty din kärlek den värmer
så själslivet ryser

Jag kan tråkas i affären
med höstkläder full
och köpa något fint
men bara för din skull

Jag kan vandra i öknar
där sandstormar viner
jag gör allt om jag vet
att för dig solen skiner




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 512 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-04-18 13:36



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket stark
kärlekslyrik
2011-04-19

  Junitvillingen
Härligt sprudlande, positiv, som en riktig kärlekssång ska vara!!
2011-04-19

  lisa"puzzle"svensson
härligt med en sådan kärlek!
2011-04-19

  Linda CH VIP
Underbar kärleksdikt! Fina rim och vackert flyt i texten.
2011-04-19

  © anakreon VIP
"All you need is love"
(The Beatles)
2011-04-19

  Anna*
Underbart, kärleksfullt, varmt och vackert!
2011-04-19

  mare VIP
Mycket fin dikt
2011-04-19

  anits VIP
Så vackert och berörande
2011-04-18

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO