Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på ett av mina barnbarn för några år sedan


JAG HAR TÄNKT PÅ DINA ORD

många gånger har jag tänkt
på orden du sa till mig

jag skickade e-post
till mina glädjespridare
barnbarnen

två underbara tjejer som då
just börjat att lära sig läsa

så jag skrev med stora bokstäver
tänkte att det skulle vara
lättare för dom att läsa själva

visst det var det
men dom undrade
om jag var arg

du ringde och talade om det
så efter det skriver jag alltid
med små bokstäver

jag ser och förstår nu
att dom trodde jag arg på dom
hur ska jag kunna vara det
dom är härliga underbara
ger mig sådan glädje

jag är tacksam att dom finns
lyser upp min tillvaro
när det känns tungt och svårt




anits 19 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-19 13:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa ibland blir det missförstånd. Bra att det gick att räta ut eller hur man nu säger.
2011-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Har också fått höra eller rättare sagt läsa det där framför allt från brittiska chatpolare. De tror att man är arg om man skriver med stora bokstäver.
2011-04-19

  Eva Helene VIP
Det missförståndet rätades ju snabbt ut, och de älskar säkert sin rara farmor.
2011-04-19

  aol
är själv morfar, bra skriftat, du menade ju väl
2011-04-19

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP