Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Bäeckmansk våt dröm jag när i mitt poetiska rödvinsrus:

Att Eva läser min nyutkomna diktsamling i TV
och att bli upphånglad av Dan på efterfesten

 

 

(... eller va' det tvärtom?)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna