Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 19 april 2011


VÅRPROMENAD

trött och lite ledsen
bestämde jag mig för
en promenad
i vårsolen

nu är det så härligt
att inte behöva
ha tunga vinterskor
eller
vinterjacka
mössa och vantar

så snabbt kom jag ut
kameran var med
snart såg jag dom
dom allra första vitsipporna
den här våren

sälgen har börjat grönska
i en solig glänta
hade björken
redan fått små
musöron

glad att jag tog mig ut
solen värmde
jag njöt av det härliga vädret

tänk vad sol och vår
kan göra
allt känns så mycket lättare
bara jag kom mig för
att gå ut

gå den välkända stigen
en liten bit
lyssna till alla fåglars
härliga vårsånger

det är en lisa för själen
gör så gott i hjärtat

jag älskar skogen
där får jag lugn och ro
känna tystnaden
lyssna till naturens
egna röster

när så nästan var hemma
såg min altan
och alla fåglar
som satt där
tog för sig av maten
och sjöng så
vackert
för mig



anits 19 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-19 17:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för allt som Du delger!
2011-04-20

  Anya VIP
Fin vårpromenad bjuder du på.
2011-04-20

  arja savela
härligt i vårsolen!
2011-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Promenader är välgörande.
2011-04-19

  Linda CH VIP
Vilken skön vårpromenad du beskriver! Det känns att du njuter.
2011-04-19

  Eva Helene VIP
Vilken fin promenad, här går jag gärna med dig!
2011-04-19

    Yarissa
Härligt och vilken fin bild!
2011-04-19

  aol
vackert ja skog ängar myr och slåtter är mig också så nära
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP