Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto.


VÅR

trött frustrerad
och en aning ledsen
tog jag tag i mig själv

varför gå inne och trampa
när solen skiner
våren är äntligen här

när jag så kom ut
hördes fåglarna
sjunga

överallt satt dom
och sjöng det gjorde dom
deras sånger
överröstade
lastbilarna
och bussen
som körde förbi på vägen

jag njöt
det var precis
det jag behövde
för att ångest och oro
skulle lämna mig

fler och fler blommar
kommer upp ur jorden
i rabatten invid min altan

så skönt det var
att komma ut
ta in alla dofter
njuta av vädret
solen
och
våren



anits 20 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-21 00:12



Bookmark and Share


  Maria T
Så bra att du tog tag
i dig själv och fick njuta
av våren
2011-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Vederkvickt och hugsvalad av Skaparens skapelse.
2011-04-22

  Eva Helene VIP
Ja, nu får man passa på att vara ute så mycket som möjligt i den vackra läkande naturen. Fint foto!
2011-04-21

  Bibbi VIP
Naturens så läkande krafter.
2011-04-21

  aol
ja så är det vännen, så lenande för en frusen själ
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP