Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto.att kunna ta en dag i taget är svårt, men det går


EN DAG I TAGET

en dag i taget
varför se bakåt
där allt det tråkiga
det nästan outhärdliga finns

jag har svårt att se framåt
vill tro på bättre dagar
men det är svårt
mycket svårt

det är då dom tunga
svåra tankarna kommer
det jag vill glömma
för när jag ser framåt
kommer det som ligger
långt bak i tiden fram
som ett sår som inte vill läka

jag vill leva i nuet
ta en dag i taget
då mår jag som allra bäst
trots alla sjukdomar
som satt sina spår
i mig och min kropp

just nu försöker jag
vara i nuet
njuta av dagen
som är
och ta allt som det kommer
jag är bara en människa
som vill ha lugn och ro
utan att andra
ska bestämma
över mig och mitt liv





anits 21 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-21 10:28



Bookmark and Share


  Maria T
Nu är det tid att njuta
av allt som är
2011-04-24

  Anya VIP
Att ta en dag i taget räcker långt. Bra ordat!
2011-04-22

  Larz Gustafsson VIP
En dag i taget är en underbar inställning.
2011-04-22

    Yarissa
Fin text och en vacker bild- som alltid!
2011-04-21

  Bibbi VIP
Det är nog det bästa att ta en dag i taget och leva i nuet.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP