Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


GULA BLOMMOR

nu är dom här
dom är ännu inte gula
men dom växer fort

mellan plattorna
på min altan
där sticker dom upp

gröna och fina är bladen
och i några såg jag
små knoppar

så om värmen fortsätter
slår snart knopparna ut
och det kommer att lysa
vackert gult

mellan plattorna
på min altan
av dom gula
som jag tycker
vackra maskrosorna




anits 22 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-22 00:50



Bookmark and Share


  Maria T
Som små solar
mellan plattorna
2011-04-24

  Anya VIP
Fin bild, jaa maskrosor är fina, helst nu när man är så hungrig på blomster.
2011-04-22

  Larz Gustafsson VIP
De kom fort i år.
Minns Carl Antons fina sång: "Jag lät alla mina maskrosor finnas fast jag vet att de kallas ogräs och bör rotas ut. Men det är så skönt att sitta och minnas små solar i gräset när sommar´n är slut..."

http://www.youtube.com/watch?v=8lYL4fKNBEs

2011-04-22

  arja savela
Fin bild och jag tycker också om maskrosor. Glad påsk!
2011-04-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-22

    ej medlem längre
Visst är det något särskilt glatt och trevligt över de första maskrosorna!
2011-04-22

    Yarissa
WoW, vilken underbar bild!
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP