Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto från ett besök hos min bror i norge


PANFLÖJTENS TONER

lyssnar till panflöjtens
mjuka toner
från cd spelaren

ser ut i den gryende
morgonen
kan ana att det blir en
vacker dag

ser hur löven i hängbjörken
utanför mitt fönster
har fått riktiga musöron
bara sen dagen igår

det är tyst och stilla
jag njuter av musiken
av den nya dagen

jag är här och nu
precis som jag vill vara
att få leva i nuet
är en gåva
att värna
och ta hand om






anits 22 april 2011









Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-22 12:32



Bookmark and Share


  ULJO
En sådan vacker livssituation du målar upp och med ett av de vackraste instument som finns i bakgrunden. Underbart.
2011-04-26

  Maria T
En sån vacker morgon
med panflöjtenstoner
2011-04-24

  Eva Helene VIP
Så vackert, både ord och bild!
2011-04-24

  Zelogath
En väldigt vacker bild skänker du oss genom din berättelse, som alltid
Du hjälper även oss att leva i nuet och uppskatta den gåvan som är livet på ett förtrollande sätt
Håller även med Larz att indianernas panflöjter ger en otrolig musik
2011-04-24

  Anya VIP
Mycket fin bild till fin text.
2011-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Jättefin sommarbild!
2011-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Rumänerna?
Själv gillar jag de sydamerikanska indianerna som lirar.
2011-04-22

    Yarissa
Jag kunde riktigt höra panflöjtens toner till den underbart vackra bilden!
2011-04-22

  aol
ja så är det, här och nu
2011-04-22

  thyra
Rart och med bilden till en njutning! Fint!
2011-04-22

  Bibbi VIP
Njuter med i andanom:-)
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP