Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slicka slicka röv

Är nog det enklaste sättet att nå toppen


Det svåra dock är att framför spegeln inse
att det är omöjligt att slicka sin egen




Fri vers av Morgall
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-25 08:02



Bookmark and Share


  Black Bird
Men till vilket pris. För att nå toppen på de viset så kan man förlora sina vänner på kupen....
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall