Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. påsken 2011


KAN SJÄLV

lika stolt som ett litet barn
som klarat av något, som ingen
trodde att barnet skulle klara

lika stolt är jag nu, när jag lyckats
få parasollfoten på plats och satt
i själva parasollen

när det var gjort jag vilat en stund
kämpade jag mig uppför trapporna
med sparken, nu står den på vinden
i mitt förråd i skydd från regn och sol

jag vet också att imorgon får jag igen
för mitt slit, men det känns så skönt
att jag nu fått ordning på min altan

nu kan jag sitta i lugn och ro, njuta
av solen, fåglarna och det som växer
idag känns allt mycket bättre än det
gjorde under gårdagen

snart kan jag så dom fröer jag vill ha
och som kommer att få mig att njuta
och längta för att se dom gro och växa
så jag ännu en sommar får glädjas åt
det som naturen vill ge mig




anits 25 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-25 19:43



Bookmark and Share


  poetryGirl
Ännu en sommar.......det önskar vi oss!
2011-04-26

  Eva Helene VIP
Skön längtan här!
2011-04-26

    Yarissa
Fin text och härlig bild!
2011-04-25

  Anya VIP
Själv är bäste dräng, eller vad det nu heter. Härligt att kunna vara stolt.
2011-04-25

  Bibbi VIP
Mirakel på mirakel.
2011-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Cool andbild.
2011-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Bra jobbat!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP