Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


JAG KLARAR MIG SÅ BRA

en gång förra sommaren
önskade jag mig och längtade
efter en större och bättre kamera

då fick jag hjälp att sluta drömma
om det som jag inte alls behöver
en vän visade mig och talade om

han sa, du behöver ingen ny kamera
dina foton duger så bra utan en dyr
kamera för flera tusen med alla finesser
som du kanske inte förstår dig på

dina foton som du tar är precis
lika bra och fina som dom som
tas med en dyr kamera

så sa, han har du en dyr kamera
men alla nya finesser tror jag inte
att du kommer att ta fler bilder
snarare tvärtom

med den du har kan du ta många
bilder det är så du lär dig att fotografera
ett gott råd från en gammal vän
som varit fotograf i sitt
yrkesverksamma liv

jag tog till mig hans ord
det ångrar jag inte idag




anits 26 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-26 09:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanonbild!
Det var ett bra råd du fick.
2011-04-26

  Anya VIP
Vilken vacker bild av bäcken och skönt med goda vänner.
2011-04-26

    ej medlem längre
Verkar vara en bra god vän och en bra kamera! Du har jämt så fina bilder, tagna med kärlek, det är den som lyser igenom och ger skönhetskänslan!
2011-04-26

    Yarissa
Din vän är klok!
Dina bilder är FANTASTISKA!
2011-04-26

  Bibbi VIP
Så klokt råd.
2011-04-26

  Eva Helene VIP
Vilket gott råd du fick - resultatet ser vi ju bl a här!
2011-04-26

  aol
håller med honom det är ju förmedlingen av känslan som räknas
2011-04-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det handlar om att ta många bilder och att ha kameran med sig när det dyker upp något att fotografera. Då är en liten fick-kamera långt mycket smidigare.

Och, för att få till en bra bild på 200*300 bildpunkter, som gäller här på poeter, så behöver man sannerligen inga rymdfarkoster.

Själv har jag en rätt bra fick-kamera sedan flera år, och en "riktig" digitalkamera sedan ett par veckor, men den kan jag inte släpa på jämt, utan bara när jag ger mig ut och fotar "med flit".
2011-04-26

  ULJO
Det dyra är inte alltid det bästa utan kärleken till det man har. Dina bilder är ju så underbart vackra. Oavsett vilken kamera du än använder, det är motiven som är det viktiga.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP