Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnattsaga

Utan att blinka
sitter ett uns framtid
sträcker upp handen i luften
och plockar ner historier som ingen annan ser

Kill your darlings säger jag
i alldeles fel sammanhang
men förstås ändå

Och att bli förstådd
är något oerhört

Jag tar den varma tanken
lägger den i bröstfickan
på min imaginära pyjamas
och somnar
lycklig




Fri vers av Razor Johansson
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-26 22:53



Bookmark and Share


  JuniSaga
Den blir bokmärkt och sparad likt en vänskaplig blomsterkrans runt mitt hjärta i tid och evighet. TACK! <3
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Razor Johansson
Razor Johansson