Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan melodi

och
jag

drömmer om en plats
där drömmen får vibrera
där det är okej att kapitulera
bara man har fått fantisera

jag står kvar vid samma plats
men vid en annan tidpunkt

och det känns faktiskt

ganska lugnt




Fri vers av papperstrumpeten
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-26 22:53



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vid fantasi bli
utan den vad vore vi
den kan som inget ge
en fortsatt god energi!
2011-04-30

  Fru Intighet
Så fint,
ännu en gång.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

papperstrumpeten
papperstrumpeten