Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja nej ja ja kanske

Jag står framför min osäkerhet och vi ser varandra för vilka vi är.
Ett liv fyllt av ”kanske” är inte så farligt ändå, för det är i allt virrvarr jag hittar mina ”ja”.
Ett självklart ja behöver inte låta som ett ja heller.
Ett kanske kan vara ett ja.
I det här fallet är ett kanske är en fot innanför livet med den andra foten mot hela världen.
Världen så som jag upplever den.
Jag kan liksom göra vadsomhelst om jag inte är för fäst vid min definition av ett ”ja”.
Jag, allt, är kanske.
I alla fall idag.




Fri vers av papperstrumpeten
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-21 14:49



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Så rätt.
Fint skrivet.
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

papperstrumpeten
papperstrumpeten