Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om någon som har gett upp.


Stackars sliten

Stackars sliten
Upprörd och biten
Utan systematiskt försvar
Fylld av personliga krav
En martyr, en reaktionär
En ganska hopplös revolutionär
Stänger nu igen sin atmosfär




Fri vers av papperstrumpeten
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-27 17:35



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Mycket vackert.
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

papperstrumpeten
papperstrumpeten