Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske sen

Jag ville hitta på världen
men allt jag såg var en tesked
Fylld till toppen, ett litet hopp
som slutat hoppats
Hälls ner i ett glas
fyllt med det förflutna

Kan det hämtas sen?
Kan det börja om, inte på nytt, men igen?

På ett annat sätt?

Jag ville hitta på världen
men glömde bort var jag stod




Fri vers (Fri form) av papperstrumpeten
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-12 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papperstrumpeten
papperstrumpeten