Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas igen

du kan höra en röst
från dina lungor, upp till skyn
den vill ersätta kolet
med en bättre vy
finns det en chans?
kan den andas igen?


du kan leka med ett ord
ta isär det om du vill
skita i det korrekta
när det inte längre räcker till
en ny mening söker plats
ger du den en chans?

du kan dra ut
när du tröttnat på rymden
och föra bort dig från din stad
men för tillfället är du här
och du vill andas igen
vill du andas igen?

du är en raket du fyller med rök




Fri vers (Fri form) av papperstrumpeten
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-24 23:27



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Fantastiskt!
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

papperstrumpeten
papperstrumpeten